Dé stevige monitorarm bureaubevestiging

De monitorarmen van Säkert® zorgt er voor dat u geen nekklachten meer heeft van het werken op uw laptop. Daarnaast zorgt deze monitor beugel er voor dat u met twee schermen kunt werken waardoor u productiever wordt.

Dé stevige monitorarm bureau-bevestiging

I am monitorarm. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Säkert dubbele arm bureaubevestiging

De monitorarm van Säkert® zorgt er voor dat u geen nekklachten meer heeft van het werken op uw laptop. Daarnaast zorgt deze monitor beugel er bovendien voor dat u met twee schermen kunt werken, waardoor u productiever wordt. Daarnaast fungeert het als een laptop standaard, waardoor uw laptop los van uw bureau en blijft uw desk leeg en opgeruimd. Bestel deze monitorarm met twee schermen snel en geniet van een snelle levering!

Deze monitorarm is voor iedereen die achter een notebook werkt. Volgens studies zorgt het werken met twee schermen voor een 40% verhoging van uw productiviteit. Dit komt omdat u met meerdere applicaties tegelijk kan werken en niet steeds van applicatie hoeft te wisselen op een scherm. Veel efficiënter dus voor elke ondernemer of kantoormedewerker. Sluit uw laptop eenvoudig met een kabel aan op een monitor, en voilà u heeft ook twee schermen!

Stel je voor, een werkleven zonder nek en rugklachten. Uit ervaring is gebleken dat een monitor waterpas moet staan met de hoogte van uw ogen. Anders ontstaan er lange termijn rug en schouder klachten en dit verlaagt de arbeidskwaliteit. Dit is de nummer 1 klacht van veel professionals die met een computer werken. Voorkom dit nu met ons makkelijk verstelbaar systeem zodat u nooit meer nekklachten hoeft te hebben.

Tegenwoordig kiest bijna iedereen voor een laptop die aangesloten wordt op een grotere monitor als ze op kantoor zijn. Zo kunnen ze onderweg werken op de laptop en thuis of op de zaak werken op een lekker groot scherm. Nu zet je je laptop handig op arm 1 en sluit je hem aan op scherm 2 en wisselt eenvoudig van applicaties op 1 laptop met 2 schermen.

De steun is zeer eenvoudig in diepte te verstellen. Ook kunt u uw scherm lekker makkelijk kantelen, zwenken, en roteren (zie afbeeldingen). Hierdoor past u uw werkplek ideaal aan uw persoonlijke situatie en maakt u het bijzonder ergonomisch.

Ook zat om altijd maar gaten te boren in uw bureaus? Met ons robuuste klem systeem klemt u de monitorarm heel simpel aan uw bureaurand of tafelbladdoorvoer. Dankzij de heavy duty klem krijgt zelfs een olifant je monitorarm niet van je bureau. Onze armen zijn flexibel maar ook stevig zodat ze u jarenlang assisteren in uw werk.

Hoe vervelend is het dat je altijd alles van je bureau moet halen om het schoon te maken. Doordat de schermen nu boven uw bureau zweven is het schoonmaken van uw bureau ontzettend simpel geworden. De kabels zijn netjes weg te werken in de daarvoor bestemde kanalen van de monitorarm. Even snel een doekje over het tafelblad en al het stof en rommel is verdwenen!

Beoordeeld met
een 4,7 van de 5!

via bol.com

Beoordeeld met een 4,7 van de 5!

via bol.com

HANDIGE LINKS

Algemene voorwaarden
Retourbeleid
Privacyverklaring

CONTACT

support@sakert.nl
+31 6 20 10 76 15